APB Reloaded 4game не започнува

Не стартувајте APB Reloaded 4game Ох, со овој APB еден проблем секогаш. Може да се обидете да играте различни ehe-shniki во папката со играта, а исто така да ставите компатибилност во име на администраторот, итн. Но, да бидам искрен, играта не вреди главоболки. ...

Прочитај повеќе

како да ја преземете оваа програма d3dx9_35.dll?

како да ја преземете оваа програма d3dx9_35.dll? Заиди na microsoft.com i scaciai DirectXno прв дојден на диск со играта и да се провери постои папка со DirectX Оваа датотека е во една од DirectX Noovvyh -Има на било кој диск за списанието компјутер ... Превземи DirectX Оваа нова ...

Прочитај повеќе

СТАЛКЕР Како во зандана да се оневозможи исцрпувањето?

СТАЛКЕР Како во зандана да се оневозможи исцрпувањето? Кодот за вратата на патот е 1287975, а во Burnout - таа е истата врата. Меѓутоа, кодовите се два: 342089 и 2011533. За овие врати нема ништо интересно. Очигледно ти ...

Прочитај повеќе

Кои се правилата на играта ПУШЕСКИ? :

Кои се правилата на играта ПУШЕСКИ? : Ќе ни требаат конуси, балкон или мост, вини-пух или Чебурашка. Треба да пушите конуси и да ја фрлите Чебурашката од балконот, и веднаш срушен по скалите! Победи оној кој има касне повеќе конуси или успеа да стигне ...

Прочитај повеќе

Каква игра е Counter-strike и како да се игра?

Каква игра е Counter-strike и како да се игра? од каде си? yyyyy)) CS е 3D команда-линија терористички и контра-терорист! Целта на еден тим е да поморски друг)) пократко купи оружје и напад Не играј CS, навистина .... ќе ве примами да не излезеш ...

Прочитај повеќе

Колку брзо можат мисиите да се одржат во играта ГТА Сан-Андреас?

Колку брзо можат мисиите да се одржат во играта ГТА Сан-Андреас? внесете измамници Се плашам дека нема да можеме да го сториме тоа толку брзо! Но, јас имам кодови за оваа игра за да ја олеснам оваа игра))) измамник наидес на сајтот CheMax.ru Или со кодови, или играј подобро! ...

Прочитај повеќе

За новиот CS 1.7

За новиот CS 1.7 Counter Strike 1.7 Новата верзија на вашата омилена игра наречена Counter-Strike: Masan се подготвува за пуштање. Во оваа верзија нема да најдете најновите графички иновации, играта е изградена на моторот Half-Life: Counetr-Strike v1.3, со цел да се зачува старата добра игра. Да ...

Прочитај повеќе

Избор на карактер во Скајрим

Избор на лик во Skyrim Најдобрите игри !! За кого нема многу разлика. Трки за војни се: 1) Redguards (според мое мислење најдобро за ова). 2) Orcs (исто така многу добар избор). 3) Нордс (исто така добар). 4) Империјали (нормални) ...

Прочитај повеќе

Па јас ја преземале 1.6 сервер работи ks подготвен ks произведува само таква грешка steamstartup не успеа со грешка 108 локалните stea

Па јас ја преземале 1.6 сервер работи ks подготвен ks произведува само таква грешка steamstartup не успеа со грешка 108 локалните stea дискутира тука веќе, користете windowsfix.ru јас не разбирам што постои во карактери како што се дешифрира Steam.dll ох ...

Прочитај повеќе

Зошто Warface се смета за срања?

Зошто Warface се смета за срања? уморни од морони кои велат тие велат: "не постои рамнотежа или дадена на некој дека Бог" ќе научат да играат ... Јас 30 FPS и пинг 200 и govnopukalyami тоа извртени сите само треба да бидете во можност да ја користи картичката, бакшиш (добро, на пример, мини ...

Прочитај повеќе