ПОМОШ ОД БИОЛОГИЈА. ТЕСТ. ПОМОШ ОДГОВОРИТЕ ВНИМАНИЕ ВО МНОГУ ГЛАСОВИ

ПОМОШ ОД БИОЛОГИЈА. ТЕСТ. Помош одговори барем неколку живеат Проблеми 1.Pervye организми се појави на Земјата - V2.Kakoy период не се однесува на мезозојски ера? - In3. Птиците се случија: - B4.Pokrytosemennye растенија се појави на Земјата - G5.Golosemennye случи: - Vnbsp; позиција ...

Прочитај повеќе

излезе со загатка за зборот "станица"

размисли загатката на зборот "станица". Таму се подготвени, на пример, такви: тука е потребно да се купи билет И ќе го победи целиот свет. Кол багаж за цела пуд, Чекајќи го портерот, а потоа тука. И секаде лево, на десниот патнички возови. И можете да излезете со ...

Прочитај повеќе

што се случува со грмотевици. силна грмотевица ...

што се случува со грмотевици. тешка Грмотевици ... Haze атмосферски феномен во кој внатрешноста на облаци или помеѓу облак и површината на земјата има електрични полнежи на молња, проследено со грмотевици. Како по правило, грмотевици се формираат во моќни облаци на кумулониум и се поврзуваат со пороен дожд, град ...

Прочитај повеќе

Која е хемиската врска во бариум оксидот?

Која е хемиската врска во бариум оксидот? Морфолошки морфолошки. Се разбира, морфолошки. Морфолошки. Дали некогаш сте научиле нешто во училиште? Морфолошки, ти си будала апсолутно? Ковалентна морфолошка. Сите сте паднале од дабот? Се чини дека не отидовте на училиште. Кои ...

Прочитај повеќе

Како да станете автомеханичар?

Како да станете автомеханичар? - Автомеханичар - професија на побарувачката и популарна. Должностите на автомеханичар вклучуваат следење на техничката состојба на возилата, обезбедување на работата на автомеханичар, следење на ГОСТ и процедури за безбедност. Нивото на конкуренција во областа на автоматска поправка е многу високо, па затоа, за да се добие довербата на клиентот, потребно е да се ...

Прочитај повеќе

што е името на професијата

каков е името на професијата? Произведувач на звук Инженерот за звук е вокална професија поврзана со создавање звучни уметнички слики, формирање на драма на звук, концепт на звук, создавање нови звуци и нивна обработка. Лицето ангажирано во оваа професија, по правило, ги поседува и техничките аспекти на професијата. Тој добро ја познава физиката на звукот, разбира ...

Прочитај повеќе

Како се променило усогласувањето на политичките сили по падот на монархијата на Руската империја во 1917?

Како се променило усогласувањето на политичките сили по падот на монархијата на Руската империја во 1917? Така е. По падот на автократијата во земјата воспостави двојна моќност: Привремената влада (од поранешна монархистичка власт), Социјалдемократската партија (тие беа поделени во своите ставови за 2 ...

Прочитај повеќе

како Пушкин напишал до ќерката на Капетанот

како Пушкин ја напишал ќерката на капетанот pereveshko напиша - натопена гуска перо во inkwell и пишува - тоа е процесот на пишување ... Седејќи на маса и натопи своето пенкало во inkwell. лежеше со својата ќерка на креветот Од средината на 1832, почнува AS Пушкин ...

Прочитај повеќе

Дали лицето има ангелски чувар?!

Дали лицето има ангелски чувар?! Еве еден пример: поставувате прашања по пошта. Која е гаранцијата дека ќе ви биде одговорено и што ќе го придвижи лицето кое ќе ви одговори? Можеби вашиот ангел чувар те турка да ти одговори?)) Благодарам ...

Прочитај повеќе

Кој е филолог? И што прави?

Кој е филолог? И што прави? Абрам, што е тоа за твоите празни места под око? Да, замислете, Сема, вчера седеше целиот оддел за филологија во ресторан, тивко одмори. Сите интелигентни луѓе: И тогаш дојде сопругот на Алла Васиљевна ...

Прочитај повеќе