Како да одредите дека некој е загрижен ?!

Како да одредите дека некој е загрижен ?! Сите луѓе имаат различни симптоми на анксиозност, некој го менува глас, растреперени раце, некој се брза да бега од разговорот, и некој така може да се задржи во рацете на таа возбуда не ги издава .... лесно). Некои почнуваат да разговараат ...

Прочитај повеќе

Кој не презема ризици .... ќе продолжиш ли ???

Кој не ризикува .... дали продолжуваш ??? pt не шампањ тој ризикува двапати Кој не ризик, кој не победи на zhivt здодевен живот тивко мери без нерви и авантура ..dalee IDT zamylenny сè и секого фраза не пие шаман кој не го прави тоа ...

Прочитај повеќе

Како можам да кажам на моите родители дека имам дечко?

Како можам да кажам на моите родители дека имам дечко? Ако сè е толку сериозно, запознај ги! Мамењето е недоверба! Не е многу пријатно чувство! Значи? Само кажи вистината кога одите. Потоа ќе го запознаете со своите родители, тие помалку ќе се грижат. Донеси го ...

Прочитај повеќе

Навистина јас никогаш нема да се омажам?

Навистина јас никогаш нема да се омажам? колку пари сте подготвени да инвестирате во овој настан? Молете се секој ден на Петар и Февронија од Муром, бидете среќни. сте подготвени за мали, се чувствува и се дава малку. треба да ја задржите цената. Можеби околу тебе ...

Прочитај повеќе

Она што не убива, нè прави посилно. Се согласувате ?? И што те прави посилно?

Она што не убива, нè прави посилно. Се согласувате ?? И што те прави посилно? Љубовта е единственото нешто што го прави човекот посилен, убава, човек - детска душа - тоа е полесно, и животот е убав)))) Па, јас не знам .. тули падна на главата не убие, но ...

Прочитај повеќе

Љубовниците на часови не забележуваат? или .... ознака?

Љубовниците на часови не забележуваат? или .... забелешка? забележи дали куќата на неговата сопруга е на чекање за добро прашање. Ви благодарам, Женечка! Јас размислував за тоа и најдов интересен одговор за себе)) Не го забележувам текот на времето ... особено кога ги гледам твоите омилени очи! !! И ...

Прочитај повеќе

Каков филм да се види кога душата боли?

Каков филм да се види кога душата боли? Вечното сонце на беспрекорен ум ... изгледа Лоренс од Арабија! ова е авантура. за 3 часа на филмот, но за љубовта во филмот нема ништо! Изворен код изгледа, интересен Гола вистина, Без chuvsvtv - смешно Хенкок, јас сум робот, јас ...

Прочитај повеќе

Кој човек е Стрелец? кажи ми !!!

Кој човек е Стрелец? кажи ми !!! Може да оди до продавница за ролна и доаѓаат во три дена без ..I пунџа) и горди на тоа, мило))), а мојата сопруга Арчер))) Се за човекот Стрелец Автор: Екатерина Vasilyeva човек Стрелец јасна, оптимист, храбри , слободољубиви, ...

Прочитај повеќе

Денес мојата девојка почина ...

Денес почина мојата девојка ... јас сочувствувам со вас многу .... Можеби тоа акумулирано сите негативни емоции (односно, на пример, се скараа со вас, во семејството има некои проблеми, можеби дури и нешто негативно влијание врз него) .. и така таа го стори тоа .... се разбира, нејзината ...

Прочитај повеќе

Јас сум дечко 19 години. првиот секс е планиран. треба помош. како да не се надупи, итн.

Јас сум дечко 19 години. првиот секс е планиран. треба помош. како да не се надупи, итн. http://wozbuditel.bigshop.ru/ чувствата се посветли, сексуалниот чин трае подолго, и е доволен за долго време. Избави задоволство на партнерот! !! Признај го тоа дека таа е прва)))) пракса носи кондом. бидете повнимателни со ...

Прочитај повеќе